VITAMIN B6-100x2ml. 25 mg oldatos injekció

Shop

VITAMIN B6-100x2ml. 25 mg oldatos injekció

29,900 Ft

A gyógyszert elsősorban akkor adják, ha a szájon át történő beadás nem lehetséges.
– A B6-vitamin-hiány kezelése

Hogyan hat a gyógyszer hatóanyaga?

A hatóanyag egy vitamin. Számos anyagcsere-folyamatot szabályoz a szervezetben, például a fehérjekomponensek, az idegrendszer hírvivő anyagainak, például az adrenalinnak és a vörös vérfesték előállítását. Befolyásolja a véralvadást is. A piridoxinhiány ezért vérszegénységben vagy az idegek, a bőr vagy a nyálkahártyák károsodásában nyilvánulhat meg.

VITAMIN B6-100x2ml. 25 mg oldatos injekció

29,900 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Cikkszám: 02180213 Kategóriák: ,

A teljes adagot nem szabad túllépni az orvossal vagy gyógyszerésszel való konzultáció nélkül.

Hogyan kell alkalmazni?
A készítményt csak szakképzett személyzet használhatja.

A használat időtartama?
Az alkalmazás időtartama a tünetek jellegétől és/vagy a betegség lefolyásától függ. Ezért azt az orvossal való konzultáció során kell meghatározni.

Túladagolás?
A piridoxin (B6-vitamin) 50 mg/nap feletti adagokban történő hosszú távú (több hónaptól évekig terjedő) alkalmazása és a rövid távú (2 hónapos) nagy adagok (1 g/nap feletti) alkalmazása idegkárosító hatású lehet, beleértve a paresztéziával és mozgászavarokkal járó helyi idegrendszeri zavarokat. Kétség esetén forduljon orvosához.

Általános szabályként: Fordítson különös figyelmet a lelkiismeretes adagolásra, különösen csecsemők, kisgyermekek és idősek esetében. Kétség esetén kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét az esetleges hatásokról vagy óvintézkedésekről.

Az orvos által előírt adagolás eltérhet a betegtájékoztatóban szereplő információktól. Mivel az orvos személyre szabja, ezért a gyógyszert az ő utasításai szerint kell alkalmaznia.

Adagolás
Általános adagolási ajánlás:
Minden korcsoportban 1 ampulla naponta egyszer, napszaktól függetlenül
Az újszülöttek és csecsemők kezdeti kezelése csak intenzív ellátási körülmények között végezhető.

 

Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt)

Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “VITAMIN B6-100x2ml. 25 mg oldatos injekció”

0
X