B17vitamin 500mg,100db NEM RENDELHETŐ!

Shop

B17vitamin 500mg,100db NEM RENDELHETŐ!

52,000 Ft

Étrend-kiegészítő. Nem gyógyszer. Nem használható a teljes értékű étrend helyettesítésére. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Elérhetőség:Elfogyott

Compare
Kategória:

B17-vitamin, Amygdalin, Cyto Pharma – a termék egy természetes kemoterápiás szer, amelyet sárgabarackmagból extrahált módszerrel állítanak elő. Az Amygdalin B-17 több mint 1200 növényben található meg, különösen a gyümölcsök, például a sárgabarack, az őszibarack, a szilva és az alma magvaiban. Sok éve használják az anyagcsere-terápiában.

Ezt a csodálatos természetes kivonatot, amelyet Amygdalin, B17-vitamin vagy Laetrile néven ismerünk, a sárgabarack héjának belsejében lévő magból nyerik ki. Minden egyes sárgabarackmag körülbelül kevesebb, mint 3% amygdalint tartalmaz, és két molekula glükózból (cukor), egy molekula hidrogéncianidból (daganatellenes vegyület) és egy molekula benzaldehidből (fájdalomcsillapító) áll.

Felhasználási javaslat: naponta egy (1) tabletta étrend-kiegészítőként, lehetőleg étkezés előtt. Ne lépje túl a napi hat (6) tablettát.

Egyéb összetevők: mikrokristályos cellulóz, sárgabarackmag kivonat (amygdalin) 500 mg tablettánként, magnézium.

Figyelmeztetés: terhes és szoptató nőknek nem ajánlott.

Használat előtt konzultáljon orvosával. Mellékhatás esetén hagyja abba a szedést. Hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva tárolandó.

 

Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt)

Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “B17vitamin 500mg,100db NEM RENDELHETŐ!”

0
X