Strontium 750mg/ kapszula, 90db.

Shop

Strontium 750mg/ kapszula, 90db.

7,200 Ft

Life Extension Estonic 750mg 90 kapszula 

Strontium 750mg/ kapszula, 90db.

7,200 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategóriák: ,

ELŐNYÖK A stronciumot Európában már évek óta használják a csontok egészséges öregedésének elősegítésére. A stroncium egy olyan nyomelem, amelynek anyagcseréje szorosan kapcsolódik a kalciuméhoz, mivel molekuláris szinten hasonló kémiai tulajdonságokkal rendelkeznek. A stroncium a csontrendszerben koncentrálódik, ahol kulcsszerepet játszik a csontszövet sűrűségének támogatásában. A javasolt napi adag 3 vegetáriánus kapszula 750 mg-ot biztosít ebből a létfontosságú nyomelemből. A Strontium Caps a napi tápanyagkúra részét képezi azok számára, akiknek különösen átfogó támogatásra van szükségük a csontok egészségéhez.

Stroncium és erős csontok: A stroncium egy nyomelem, amelyet Európában már évek óta használnak a csontok egészséges öregedésének elősegítésére.
Miért? Mert a stroncium molekuláris szinten hasonló kémiai tulajdonságokkal rendelkezik, mint a kalcium. És biztosak vagyunk benne, hogy Ön már tudja, hogy a kalcium milyen jótékony hatással van az egészséges, erős csontokra és fogakra. Az összetevők számítanak: csak a legjobb nyersanyagokat szerezzük be, olyan tisztasággal és hatékonysággal, amilyet a szervezeted megérdemel. A legtöbb termékünk GMO-mentes, gluténmentes és az Egyesült Államokban készül, és minden általunk előállított termékről elemzési tanúsítvány áll rendelkezésre.

HASZNÁLAT Vegyen be naponta egyszer három (3) kapszulát, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint. Az optimális felszívódás érdekében éhgyomorra és legalább két órával kalcium, magnézium vagy savlekötő szerek fogyasztása előtt vegye be.

ÖSSZETEVŐK Stroncium (stroncium-citrát formájában) 750 mg Egyéb összetevők: mikrokristályos cellulóz, növényi cellulóz (kapszula), növényi sztearát, szilícium-dioxid.

KORLÁTOZÁSOK Ez a termék az amerikai előírásoknak megfelelően van címkézve, és eltérhet a máshol forgalmazott hasonló termékektől az összetevők, a címkézés és az allergénre vonatkozó figyelmeztetések tekintetében. Gyermekektől elzárva tartandó, ne lépje túl az ajánlott adagot.

Válaszok a gyakran ismételt kérdésekre

MIT FOGOK KAPNI?
1 üveg 90 kapszulát tartalmaz

Felelősségi nyilatkozat

Bár igyekszünk biztosítani a pontosságot a termékképeink és információink pontosságát, lehetséges, hogy a bemutatásban és/vagy a termékekben bekövetkezett változások összetevőket a kiadványaink frissítéséig. kiadványainkban. A termékek frissességét azonban mindig garantáljuk. garantált.  Javasoljuk, hogy olvassa el a címkéket, figyelmeztetéseket és utasításokat minden terméken a használat előtt használat előtt, és ne hagyatkozzon kizárólag a megadott információkra. megadott információkra. Kérjük, vegye figyelembe hogy egyes termékeink tartalmát esetleg automatikusan lefordításra kerülhetett.

Ez kizárólag az Ön kényelme érdekében történt.

MINDEN TERMÉKÜNKBEN MEGVALÓSÍTJUK A SZÁMLÁT

Eladói garancia: 30 nap

 

Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt)

Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Strontium 750mg/ kapszula, 90db.”

0
X