Mangán kelát 10 mg 180 kapsz.

Shop

Mangán kelát 10 mg 180 kapsz.

4,100 Ft

Swanson Magnézium Malát (150 elem) 60 tabletta, támogatja az idegrendszert, segíti a csontok és fogak építését, az izomlazítást, a szív egészségét, a kalcium és az ásványi anyagok felszívódását.

Mangán kelát 10 mg 180 kapsz.

4,100 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategóriák: ,

A termék részletei

Sok nő talál vigaszt a mangánpótlásban a középkorban. A Swanson Albion mangán aminosav-kelátázott a biológiai hozzáférhetőség javítása érdekében. Mitől olyan kiválóak a kelátozott ásványi glicinátok? Először is meg kell értenünk a kelátképzési folyamatot. A kelátképzés annak az eredménye, hogy az ásványi anyagok kémiailag nagyon specifikus módon kötődnek az aminosavakhoz. A kelátképzés az emésztési folyamat során történik, hogy megkönnyítse az ásványi anyagok szállítását a bélfalon keresztül, hogy azok az egész szervezetben hasznosulhassanak. Az aminosavak nem az egyetlen elérhető „kelátorok”, de az ásványi anyagok számára ideálisak. A szervezet nagyon hatékonyan képes felszívni az egyes aminosavakat, és az Albion a glicin nevű aminosavat azonosította, mint a szerves kelátképző ásványi anyagok létrehozásához előnyben részesített molekulát. A glicin könnyen azonosítható és felszívódik a bélfalon keresztül, és az Albion glicinát kelátjai valójában elég kicsik ahhoz, hogy közvetlenül magukba a sejtekbe szállítsák!

  • Enyhíti a női kellemetlenségeket a menopauza átmenet során
  • Albion® kelátokkal a fokozott biológiai hozzáférhetőség és az optimális felszívódás érdekében
  • Alapvető fontosságú a csontképződéshez és -fejlődéshez
  • Nem GMO

Az FDA által meghatározott GMP-irányelvek szerint a legtöbb termék a gyártás dátumától számított 24 hónapig használható. A folyadékok és a probiotikumok 12 hónapra vannak formulázva.

Swanson Magnézium-malát (150 elem) 60 tabletta

Milyen típusú gyógyszer a Swanson Magnézium Malát?

Arra a kérdésre, hogy melyik ásványi anyag nélkülözhetetlen a napi étrendünkben, a választ általában a kalcium adja. Az az ásványi anyag, amelyet oly gyakran elhanyagolnak, a magnézium. Igen, ez egy ásványi anyag (ami azt jelenti, hogy csak nagyon kis mennyiségre van szükségünk), de egyben esszenciális is, ami azt jelenti, hogy táplálékforrás nélkül nem tudjuk szintetizálni a szervezetünkben.

Tekintettel arra, hogy az ásványi anyag nemcsak a táplálkozásunkban, hanem a környezetünkben is viszonylag bőségesen megtalálható, feleslegesnek tűnik a pótlása. Elvégre a diófélékben, magvakban, halakban, babban, sötét leveles zöldekben, teljes kiőrlésű gabonafélékben, avokádóban, banánban, sőt még az étcsokoládéban is nagy mennyiségben megtalálható.

A legtöbbünk számára az egészséges táplálkozásnak elegendőnek kell lennie. Néhányunknak azonban ez a szint nem elég, bárki szenvedhet előre fennálló gyomor-bélrendszeri betegségben (különösen azok, akik gyógyszert szednek rá), a vesebetegek vagy az alkoholisták valószínűleg valamilyen magnéziumhiányban szenvednek.

Görcsök, görcsök és akár viselkedésbeli változások is előfordulhatnak

Fibromyalgia

Gyengeség és energiavesztés

Ezek mind a magnéziumhiány ijesztő valóságai.

A Swanson magnézium-malát az ásványi magnézium és az almasav kombinációja. Az almasavat talán jobban ismeri, mint a környező folyékony összetevőt, amely szándékosan sok édességnek savanyú ízt ad. Az almának is ez az összetevője, amely oly sokféle ízt ad az almának. Kevésbé ismert, hogy az almasav egy olyan természetes anyag is, amely segít az aerob és anaerob testmozgás során az energiatermelésben.

Milyen betegségek esetén alkalmazható a Swanson magnézium-malát?

Mivel a magnézium az egyik legnagyobb mennyiségben előforduló ásványi anyag a szervezetünkben, az egészségünk több aspektusáért felelős, mint gondolnánk.

Több mint 300 biokémiai reakcióhoz szükséges a szervezetben, az enzimatikus reakciók abszolút rengetegében nélkülözhetetlen kofaktor. Működik a sejtjeinkben, szabályozza rendszereinket. Létfontosságú a szív, a csontok és a vesék egészségéhez.

Segíti az idegek üzenetküldését az agyból és az idegrendszer körül.

Létfontosságú mind az izmok ellazulásához, mind a szív egészségéhez.

Valójában segít szabályozni a kalcium és más ásványi anyagok felszívódását.

A kalciumhoz hasonlóan segít a csontok és a fogak építésében

Szabályozza az anyagcserénket.

Figyeli és szabályozza a koleszterintermelést, hogy segítsen módosítani az inzulinérzékenységet

Fontos szerepet játszik az energiatermelésben, valamint a DNS-átírásban és a fehérjeszintézisben

A Swanson magnézium-malát nemcsak biológiailag jobban hozzáférhető, hanem hatékonyabb formáját is biztosítja ennek a fantasztikus és hosszan tartó ásványi anyagnak.

Mi a Swanson Magnézium Malát ajánlott adagja?

Vegyen be naponta egyszer vagy kétszer egy kapszulát egy pohár vízzel.

Táplálkozási tények

Adagolás 1 tabletta

  • Adagonkénti összetétel % Napi adag

    Magnézium (1000 mg magnézium-malátból)
    150 mg
    36%

Különleges óvintézkedések

  • Egyéb összetevők: zselatin, rizsliszt.
  • Ha Ön már szed bármilyen más gyógyszert, vagy olyan már meglévő betegségben szenved, amelyről úgy gondolja, hogy ellenjavallhatja ezt a kiegészítőt, akkor MINDIG kérjen orvosi tanácsot a szedés előtt.
  • Ne lépje túl az ajánlott adagot.
  • Ne szedje, ha a külső pecsét a vásárláskor törött vagy sérült.

 

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Mangán kelát 10 mg 180 kapsz.”

0
X