Magnézium 250mg, 100db.

Shop

Magnézium 250mg, 100db.

3,900 Ft

MAGNÉZIUM ELŐNYEI
– Segít a szénhidrátok, fehérjék és zsírok energiává alakításában
– Kiegyensúlyozza és szabályozza a kalcium-, kálium- és nátrium-anyagcserét.
– szükséges a normál izomműködéshez
– Támogathatja az egészséges tüdőfunkciót
– Szükséges az egészséges csont- és fognövekedéshez
– Részt vesz az idegimpulzusok és az izomösszehúzódások továbbításában
– Úgy tűnik, hogy gátolja a vesekövek kialakulását.
– Támogathatja az egészséges koleszterinszintet

Magnézium 250mg., 100db.

3,900 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare

MI AZ A MAGNÉZIUM ÉS MIRE JÓ?

A magnézium több száz kémiai reakcióhoz nélkülözhetetlen a szervezetben. Koenzimként működik (több mint 300 enzimreakcióban vesz részt!) a megfelelő ideg- és izomműködéshez, a csontképződéshez és az energiaanyagcseréhez. A legújabb tanulmányok szerint különösen fontos a szív megfelelő működéséhez. A szervezet a magnézium 60%-át a csontokban, 26%-át az izomszövetekben, a maradék magnéziumot pedig a test lágy szöveteiben tárolja.

A magnézium segít fenntartani a normál izom- és idegműködést, stabilan tartja a szívritmust, támogatja az egészséges immunrendszert és erősíti a csontokat. A magnézium emellett segít szabályozni a vércukorszintet, elősegíti a normális vérnyomást, és ismert, hogy részt vesz az energiaanyagcserében és a fehérjeszintézisben. Egyre nagyobb az érdeklődés a magnézium szerepe iránt az olyan rendellenességek minimalizálásában és kezelésében, mint a magas vérnyomás, a szív- és érrendszeri betegségek és a cukorbetegség. A magnézium a vékonybélben szívódik fel. A magnézium a vesén keresztül ürül ki.

KINEK LEHET SZÜKSÉGE EXTRA MAGNÉZIUMRA?

Magnéziumpótlás akkor lehet javallott, ha egy adott probléma vagy állapot túlzott magnéziumveszteséget okoz, vagy korlátozza a magnézium felszívódását. Egyes gyógyszerek magnéziumhiányhoz vezethetnek, beleértve bizonyos vízhajtókat és antibiotikumokat. A rosszul szabályozott cukorbetegségben szenvedők számára előnyös lehet az étrendi magnéziumpótlás, mivel a hiperglikémiával együtt járó fokozott magnéziumveszteség a vizelettel együtt jár.

A krónikus felszívódási zavarban szenvedők, mint például a Crohn-betegség, a gluténérzékeny enteropátia, a regionális bélgyulladás és a bélműtétek, a hasmenés és a zsírfelszívódási zavarok miatt magnéziumot veszíthetnek. Az ilyen betegségekben szenvedőknek extra magnéziumra lehet szükségük.

A krónikusan alacsony kálium- és kalciumszintű vérben szenvedőknél a magnéziumhiány lehet a háttérben. A magnéziumpótlás segíthet a kálium- és kalciumhiány megszüntetésében.

Az idősebb felnőtteknél fokozottan fennáll a magnéziumhiány kockázata. Az 1999-2000-es és 1998-94-es Nemzeti Egészség- és Táplálkozási Felmérések azt mutatják, hogy az idősebb felnőttek magnéziumbevitele alacsonyabb, mint a fiatalabbaké. Ezenkívül az idősebb felnőtteknél csökken a magnézium felszívódása és nő a magnézium vesekiválasztása. Az idősek nagyobb valószínűséggel szednek olyan gyógyszereket is, amelyek kölcsönhatásba lépnek a magnéziummal. A tényezők e kombinációja miatt az idősebb felnőttek ki vannak téve a magnéziumhiány kockázatának. Nagyon fontos, hogy az idősebb felnőttek az ajánlott mennyiségű magnéziumot fogyasszák az étrenddel.

MIK A MAGNÉZIUMHIÁNY TÜNETEI?

A magnéziumhiány korai jelei közé tartozik az étvágytalanság, hányinger, hányás, fáradtság és gyengeség. A magnéziumhiány súlyosbodásával zsibbadás, bizsergés, izomrángások és -görcsök, személyiségváltozás, rendellenes szívritmuszavarok és koszorúérgörcsök jelentkezhetnek. A súlyos magnéziumhiány alacsony kalciumszintet okozhat a vérben (hipokalcémia). A magnéziumhiány a vér alacsony káliumszintjével is jár (hipokalémia). E tünetek közül sok általános, és a magnéziumhiányon kívül számos más betegség következménye is lehet. Fontos, hogy az egészségügyi problémákat orvos értékelje, hogy megfelelő figyelmet tudjon fordítani rájuk.

MAGNÉZIUM BETEGTÁJÉKOZTATÓ

Adagolási méret – 1 kapszula

Adagok az üvegben- 100

Mennyiség/kapszula % DZR

Magnézium – 250 mg 63%  3(magnézium-oxid formájában)

Adagolás: Felnőtteknek naponta legfeljebb kétszer egy (1) kapszula, lehetőleg étkezés közben.

Egyéb összetevők: növényi cellulóz, szilícium-dioxid. Tartalmaz

FIGYELMEZTETÉS: Ha Ön terhes, szoptat, gyógyszert szed vagy bármilyen egészségügyi problémája van. Gyermekek elől elzárva tartandó. Szobahőmérsékleten tárolandó. Ne használja, ha a kupak alatti pecsét törött vagy hiányzik. Ne használjon étrend-kiegészítőt a változatos és kiegyensúlyozott étrend helyettesítésére! Ez az étrend-kiegészítő nem szolgál semmilyen betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Nem tartalmaz mesterséges aromákat vagy mesterséges édesítőszereket, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat. Nátriummentes.

Specifikációk

Általános jellemzők

Formája/összetétele Kapszula
Fő összetevő Magnézium
Az izomrendszer számára
Adagolás típusa Szájon át
A csomagolás tartalma 1 x 100 tabletta

 

Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt)

Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Magnézium 250mg, 100db.”

0
X