Piperin 26,3 mg. 120 tabletta

Shop

Piperin 26,3 mg. 120 tabletta

4,900 Ft

SFD Piperine Fast összetevők:

töltőanyag: mikrokristályos cellulóz, fekete bors kivonat Piper nigrum, töltőanyag: rizskeményítő, csomósodásgátló: zsírsavak magnéziumsói, csomósodásgátló: szilícium-dioxid.

Összetevők tartalma az ajánlott napi adagban (egy tabletta): fekete bors kivonat – 26,3 mg, ebből: piperin – 25 mg.

Anyagcsere

4,900 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategória:

Az SFD piperin gyors hatása:

A piperin készítmények használata leggyakrabban más anyagokkal való kiegészítésként ajánlott. Ennek oka, hogy befolyásolja bizonyos összetevők (koenzim Q10, aminosavak, szelén, B6-vitamin, béta-karotin, kurkumin, resveratrol) biológiai hozzáférhetőségét. Ezenkívül hozzájárul az anyagcsere felgyorsításához és megkönnyíti a bélmozgást. Az SFD Piperine Fast étrend-kiegészítő az immunrendszer támogatására, a koncentráció javítására és a szervezet fájdalomingerekkel szembeni ellenálló képességének növelésére is ajánlott.

Alkalmazás:
Az SFD Piperine Fast étrend-kiegészítőt a fizikai aktivitást végző felnőttek (18 év felettiek) számára ajánljuk a szervezet működésének támogatására.

További információk:
Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket gyermekek számára elérhetetlen helyen, szobahőmérsékleten tartsa. A termék szedése előtt ajánlott orvoshoz fordulni.

Ellenjavallatok:
Ne használja a készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén.

Használati utasítás SFD Piperine Fast:

Ajánlott napi adag: 1 tabletta. Reggeli előtt vagy edzés előtt vegye be, öblítse le 250 ml vízzel. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

 

Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt)

Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Piperin 26,3 mg. 120 tabletta”

0
X