L-Lysine 500mg 300db

Shop

L-Lysine 500mg 300db

5,400 Ft

Swanson Free Form L-Lysine – Természetes kiegészítés a stressz támogatására és az idegrendszer egészségére – elősegítheti a nyugodt hangulatot és a relaxációt – (300 kapszula, 500mg fejenként)

L-Lysine 500mg. 300db.

5,400 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategória:
  • TERMÉSZETES STRESSZ TÁMOGATÁS: A Swanson prémium L-lizin étrend-kiegészítője erőteljes tápanyagokat biztosít, hogy támogassa a mindennapi stresszre adott egészséges választ. Az L-Lizin az idegrendszer egészségét is segítheti, olyan természetes összetevőkkel, amelyekben megbízhat.
  • ERŐTELJESEN TISZTA: Hangulatot támogató étrend-kiegészítőnk 500 mg L-lizint biztosít egy könnyen lenyelhető kapszulában, amelyet naponta bevehet! Természetes formulánkat kifejezetten a biztonságos és hatékony támogatás érdekében hoztuk létre.
  • ADAGOLÁSI UTASÍTÁSOK: Wellness-kiegészítőink csak a legtisztább összetevők felhasználásával kínálnak mindennapi megoldásokat a jobb elme, test és otthon érdekében. A legjobb eredmény elérése érdekében vegyen be egy kapszulát, naponta kétszer-háromszor.
  • MINŐSÉGI ELKÖTELEZETTSÉGÜNK: A Swanson közel 50 éve szállít világszerte tudományosan alátámasztott egészségügyi termékeket. Minden egyes wellness-kiegészítőt GMP tanúsítvánnyal rendelkező létesítményeinkben állítunk elő, és tisztasági és hatékonysági vizsgálatainkat független, harmadik féltől származó laboratóriumok végzik.
  • PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA: A Swansonnál garantáljuk, hogy minden egyes egészségvédő termék a legtisztább, legfrissebb összetevőkből készül. Ha nem elégedett az elmúlt 30 napban vásárolt termék(ek)kel, a fel nem használt részt visszaküldheti nekünk a teljes visszatérítésért.

Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt)

Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “L-Lysine 500mg 300db”

0
X