Isoleucin 500mg., 60db. – kapszula

Shop

Isoleucin 500mg., 60db. – kapszula

13,900 Ft

Az elágazó láncú aminosavak különlegessége abban rejlik, hogy a vázizomzat képes ezeket az aminosavakat közvetlenül energiává alakít

13,900 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategória:

Az elágazó láncú aminosavak különlegessége abban áll, hogy a vázizomzat képes ezeket az aminosavakat közvetlenül energiává alakítani. Az isoleucin, egy ilyen esszenciális elágazó láncú aminosav (BCAA), kulcsszerepet játszik az emberi szervezetben, különösen a stressz, az energia és az izom (beleértve a szívizmot is) anyagcseréje szempontjából.

Az isoleucin szükséges a hemoglobin előállításához, amely a vasat szállítja a vérben, és fontos szerepe van a vércukorszint szabályozásában is. Tudományos kutatások kimutatták, hogy a három elágazó láncú aminosav – leucin, valin és izoleucin – együttesen képes megelőzni vagy csökkenteni az izomvesztést, még fekvőbetegek esetében is.

Hiánya a hypoglikémiához hasonló tüneteket okozhat.

A termék glutén- és laktózmentes.

Ajánlott adagolás: felnőttek számára napi 1 kapszula.

 

Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt)

Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Isoleucin 500mg., 60db. – kapszula”

0
X