Gyorsan ható folyékony melatonin (citrus-vanília)

Shop

Gyorsan ható folyékony melatonin (citrus-vanília)

4,900 Ft

Nem mindenki számára előnyös a melatonin kapszula vagy tabletta szedése.

Gyorsan ható folyékony melatonink finom citromos-vaníliás ízzel támogatja az optimális alvást és a jó közérzetet.

Gluténmentes Non-GMO

Gyorsan ható folyékony melatonin

4,900 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategória:

Mi a gyorsan ható folyékony melatonin?

Gyorsan ható folyékony melatonink 3 milligramm melatonint biztosít az egészséges, pihentető alvásminták támogatása és a sejtek egészségének elősegítése érdekében. Ez a folyékony formula pedig gyorsan felszívódik, így gyorsabban támogatja az egészséges alvást.

A melatonin elősegíti az egészséges alvási/ébrenléti mintázatot és az immunrendszer egészségét, valamint segít meggátolni a DNS oxidatív károsodását.

Gyorsan ható folyékony melatonin előnyei

  • Elősegíti az optimális alvást
  • Segíti a cirkadián ritmus és az immunrendszer működésének egyensúlyát
  • Elősegíti a sejtek DNS-ének egészségét
  • Segít gátolni az oxidatív stresszt és a szabad gyököket

Alkalmi alvászavarok esetén.

Egészséges, pihentető alvás mindenkinek

A mai rohanó világban a jó alvás fontosabb, mint valaha. Mivel a képernyők egyre több időnket veszik el, hatásuk megzavarja az alvási szokásokat. A gyorsan ható folyékony melatonin 3 mg melatoninnal támogatja az optimális alvást, nagyszerű citrusos-vaníliás ízben.

Miért érdemes gyorsan ható folyékony melatoninnal kiegészíteni a készítményt?

„Becslések szerint 50-70 millió amerikai felnőtt szenved alvási nehézségektől. A minőségi, pihentető alvás hiánya hatással lehet a kognitív egészségre, az anyagcserére és még sok másra.

Akár az elalvásban, akár az alvás megtartásában van szüksége segítségre, a Life Extension rendelkezik olyan Melatonin termékkel, amely segít a szervezetének a szükséges pihenésben.”

 

Termék részletei

A jó éjszakai alvás elengedhetetlen az egészség és a jólét szempontjából. A melatonin növeli az elalvás sebességét és hozzájárul az alvás minőségéhez. A melatonin elősegíti az immunrendszer egészségét is, és erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, segít meggátolni a DNS oxidatív károsodását. A gyorsan ható folyékony melatonin pedig gyorsan felszívódik, így gyorsabban támogatja az egészséges alvást.

További tények a Fast-Acting Liquid Melatoninnal kapcsolatban
A melatonin a triptofán aminosavból származó hormon. A melatonint elsősorban a tobozmirigy szintetizálja, és főként éjszaka szabadul fel, hogy megkönnyítse az elalvást. Az egészséges alvás támogatása mellett a melatonin erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és bizonyítottan támogatja az immunrendszer egészségét, az egészséges agyműködést és még sok mást.

Melatonin és alvás
A jó éjszakai alvás létfontosságú az általános egészség és jólét szempontjából. Sokan azonban nehezen alszanak el és nehezen maradnak álomban. Az egészséges alvásmintákat a szervezet cirkadián ritmusa szabályozza, és a melatonin segít a cirkadián ritmusok összehangolásában.1 A melatonin felszabadulása azonban az életkor előrehaladtával csökken, és a jetlag, a műszakos munka és más tényezők is befolyásolhatják.2-5 A melatonin elősegíti az egészséges alvási/ébrenléti mintákat, és ösztönzi az alvás kezdetét, időtartamát és minőségét.

Melatonin és oxidáció
A melatonin erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. A melatonin különösen fontos a sejtek egészséges DNS-ének és mitokondriumainak támogatása szempontjából, mivel a szabad gyökök közvetlen elkapásával segít gátolni az oxidatív károsodást. Mi több, a melatonin ezt hatékonyabban teszi, mint sok más antioxidáns.

Melatonin és az immunrendszer egészsége
A melatonin jótékony hatással van az immunrendszerre. Aktiválja a T-helper sejteket, amelyek más immunsejteket indítanak be, fokozva az immunrendszer válaszát az idegen molekulákra.

Melatonin és kognitív egészség
Az életkorral összefüggő kognitív hanyatlás közvetlen összefüggésbe hozható a melatoninszinttel.A melatonin pótlása segíthet az agy normál antioxidáns védelmének támogatásában, és segíthet a kognitív funkciók támogatásában.1

Finom, folyékony melatonin cseppek
Nem mindenkinek előnyös a melatonin kapszula vagy tabletta szedése. A Fast-Acting Liquid Melatonin nagyszerű ízű citrusos-vaníliás ízzel rendelkezik.

Figyelmeztetések

  • GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ
  • NE LÉPJE TÚL AZ AJÁNLOTT ADAGOT
  • Ne vásárolja meg, ha a külső pecsét sérült vagy sérült.
  • Táplálékkiegészítők használatakor kérjük, konzultáljon orvosával, ha valamilyen betegség miatt kezelés alatt áll, vagy ha terhes vagy szoptat.

Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt)

Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Gyorsan ható folyékony melatonin (citrus-vanília)”

0
X