WELEDA Neurodoron 200 db-os tabletta

Shop

WELEDA Neurodoron 200 db-os tabletta

13,600 Ft

A magán- vagy szakmai életünkben jelentkező tartós stressz megviseli az idegeinket. Ha nincs lehetőségünk az egyensúlyra és a pihenésre, kezdetben kihívásnak érezzük, de hamarosan túlterheltnek érezzük magunkat.

Neurodoron-200-

13,600 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategória:

Természetes hatékonyság stressz és kimerültség ellen

Az idegi túlterheltség első tünetei: Az első jelek különböző fizikai tünetekben, például nyakfájásban vagy gyomorfájásban nyilvánulhatnak meg. Mentális szinten idegesség, nyugtalanság és koncentrációs problémák jelentkezhetnek. Korrekció nélkül fennáll az idegkimerültség és a kiégés veszélye.

Kezelési lehetőségek: A belső egyensúly fenntartása érdekében hasznos lehet az önmagunkkal való tudatos bánásmód és a stresszkezelő gyakorlatok. A Weleda a Neurodoron® tablettákkal olyan természetes segítséget kínál, amely stabilizálja az ideg- és érzékszervi rendszert, és az idegesség és nyugtalanság kezdetétől az idegi kimerültségig mindenre alkalmazható.

A Neurodoron® tabletta használata:
Idegi kimerültség és anyagcsere-gyengeség
A mentális és fizikai egyensúly erősítése és stabilizálása
Szorongás és nyugtalanság
Depresszív hangulat

Javallatok: az emberről és a természetről szóló antropozófiai ismeretek szerint. Ezek közé tartoznak Az esszenciális struktúra harmonizálása és stabilizálása idegkimerültség és anyagcsere-gyengeség esetén, pl. idegesség, szorongás és nyugtalanság, depresszív hangulat, lábadozás, fejfájás.

Figyelmeztetés: Laktózt és búzakeményítőt tartalmaz, kérjük, olvassa el a betegtájékoztatót.

 

A teljes adagot nem szabad túllépni az orvossal vagy gyógyszerésszel való konzultáció nélkül.

Hogyan kell használni?

  • Hagyja a gyógyszert feloldódni a szájban, vagy vegye be kevés folyadékkal.

Az alkalmazás időtartama?

  • Ha 2 héten belül nem tapasztal javulást, kérjük, forduljon orvosához. A krónikus betegségek kezelésének időtartamáról konzultálni kell kezelőorvosával.

Túladagolás?

  • Ha a gyógyszert a leírtaknak megfelelően alkalmazzák, túladagolási tünetek nem ismertek. Kétség esetén forduljon orvosához.

Elfelejtette bevenni a gyógyszert?

Folytassa a gyógyszer szedését a szokásos módon a következő előírt időpontban (azaz nem a kétszeres mennyiséggel).

Általános szabályként: Fordítson különös figyelmet a lelkiismeretes adagolásra, különösen csecsemők, kisgyermekek és idősek esetében. Ha kétségei vannak, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét az esetleges hatásokról vagy óvintézkedésekről.

Az orvos által előírt adagolás eltérhet a betegtájékoztatóban szereplő információktól. Mivel az orvos egyénileg fogja beállítani, ezért a gyógyszert az ő utasításai szerint kell alkalmaznia.

 

Melyik korcsoportot kell figyelembe venni?
– Csecsemők 1 éves kor alatt: A gyógyszert nem szabad alkalmazni.
– 12 év alatti gyermekek: Ebben a korcsoportban a gyógyszer általában nem alkalmazható.

Mi a helyzet a terhességgel és a szoptatással?
– Terhesség: Konzultáljon kezelőorvosával. Különböző megfontolások játszanak szerepet abban, hogy a gyógyszer alkalmazható-e és hogyan a terhesség alatt.
– Szoptatás: Forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez. Ők megvizsgálják az Ön konkrét helyzetét, és ennek megfelelően tanácsot adnak Önnek, hogy folytathatja-e és hogyan folytathatja a szoptatást.

Ha a gyógyszert ellenjavallat ellenére írták fel Önnek, beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A terápiás előny nagyobb lehet, mint az ellenjavallat alkalmazásával járó kockázat.

 

Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt)

Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “WELEDA Neurodoron 200 db-os tabletta”

0
X