SYMBIOLACT Cholesterin Control 30db kapszula (13360065)

Shop

SYMBIOLACT Cholesterin Control 30db kapszula (13360065)

21,900 Ft

A SymbioLact termékcsaládot a belek egészségének támogatására tervezték. A külső tényezők, például a környezeti hatások, az étrend, a gyógyszerek vagy a stressz negatívan befolyásolhatják a bélflórát és akut rendellenességeket okozhatnak. A rendellenességek hatással lehetnek a légutakra, a belekre vagy az immunrendszerre.

Cholesterin

21,900 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategória:

Az egészséges bél ép baktérium kolonizációval rendelkezik, ezért központi követelmény ennek fenntartása az egészség szempontjából. Az egyéni igényektől függően az akut panaszok (például székrekedés vagy magas koleszterinszint) kifejezetten kezelhetők a SymbioLact termékekkel. A SymbioLact étrend-kiegészítőként megelőzően is hozzájárul az egészséges bélrendszerhez és ezáltal a közérzethez. A tejsavbaktériumok és a biotin vitamin segítségével támogatják a bélflóra szerkezetét, a nyálkahártya erősödését és a bélműködés egyensúlyát.

Hogyan fejti ki hatását a Symbiolact? A Symbiolact értékes tejsavbaktériumokat tartalmaz, amelyek természetesen megtalálhatók a bélflórában. A tejsavbaktériumok vitaminokat termelnek, erősítik a bélnyálkahártya gátfunkcióját és gátolják a káros baktériumok növekedését. Amint a SymbioLact tejsavbaktériumai vízzel érintkeznek, a fagyasztva szárított baktériumok aktívvá válnak és szaporodhatnak. Ez támogatja az egész bélt és felépíti a bélflórát. A SymbioLact® a tejsavbaktériumokon kívül vízben oldódó biotint tartalmaz. A biotin fontos a sejtek anyagcseréjében, és különösen a nagyon aktív szövetekben, például a bélnyálkahártyában. Előnyök egy pillantásra:bélrendszeri betegségek hatékony kezelése , természetes gát a kórokozók ellen , bélműködés egyensúlya , támogatja az egészséges anyagcserét, laktóz- és gluténmentes. Kapszula tartalma:

Töltőanyag: maltodextrin, Lactobacillus plantarum (AB-LIFE®) CECT 7527, CECT 7528, CECT 7529, elválasztószer: szilícium-dioxid Kapszulahéj: hidroxi -propil -metil -cellulóz, szín: titán -dioxid Fogyasztási javaslat: Vegyen be 1 kapszulát naponta egyszer étkezés közben. Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. (rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül) Fontos figyelmeztetés: a www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “SYMBIOLACT Cholesterin Control 30db kapszula (13360065)”

0
X