Quercetin 60 db (1000mg/ kapszula)

Shop

Quercetin 60 db (1000mg/ kapszula)

17,300 Ft

Számos tanulmány szerint a quercetin olyan halálos betegségek esetén is használható, mint amilyen például a rák is.Gátolj a citoszólikus, és a membránhoz kötött tirozin kináz enzimkomplex aktivitását. A tirozin kinázok kulcsszerepet játszanak azon jelátviteli utak szabályozásában, amik a sejtosztódást szabályozzák . Ezen felül gátolják a rákkeltő eikozanoidok bioszintézisét, és más protein kinázok gátlása révén megakadályozzák az erek újdonképződését.

Quercetin 60 db (1000mg/ kapszula)

17,300 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategória:

Ér újdonképződés nélkül viszont nincs metastasis (áttét), mivel az áttétes daganatok csak akkor növekedhetnek, ha erek vándorolnak beléjük és biztosítják a tumor sejtek megfelelő tápanyag és oxigén ellátását. A quercetin és a hozzá hasonló flavonoidok erőteljes antioxidánsok, melyek a szervezetben lévő, a fehérjéket, nukleinsavakat károsító és érelmeszesedést okozó szabad-gyököket befogják és semlegesítik.

Ezzel védik a sejteket az oxidatív stressztől, ezért gyulladáscsökkentő hatásúak, és növelik a sejtek élettartamát.Végeztek kutatásokat, melyek rámutattak, hogy az olyan flavonoidok, mint a quercetin, segíthetnek csökkenteni a szívinfarktus kockázatát. Antioxidánsként az LDL (rossz) koleszterin káros hatásai ellen is hatásosak lehetnek.

A quercetin jó megoldás lehet a cukorbetegek számára is mivel megakadályozza a cukor átalakulását, valamint véd a cukorbetegség kialakulásával szemben. Adagolás: napi 2×2 kapszula (rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül) Fontos figyelmeztetés: a www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Quercetin 60 db (1000mg/ kapszula)”

0
X