Teufelskralle Ratiopharm Filmtabletta 100 db (értisztító)

Shop

Teufelskralle Ratiopharm Filmtabletta 100 db (értisztító)

12,500 Ft

Középkorúaknál, elhízottaknál, cukorbetegeknél gyakran előkerül az erek meszesedésének, az erek beszűkülésének problémája. Ezért fontos, hogy az érfalak időnkénti tisztításának időt szenteljünk.Ezt a problémát könnyedén megoldhatja a Teufelskralle Ratiopharm Filmtabletta. A művelet eredménye lehet az, hogy a funkcionális szövetek sokáig megtartják működőképességüket.

Teufelskralle Ratiopharm Filmtabletta 100 db (értisztító)

12,500 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare

A termék értisztító – szabályosan kisepri az erek faláról a lerakódásokat, tehát érelmeszesedés megelőzésére kiváló.Vérnyomás csökkentő hatású, amennyiben a magas vérnyomást az okozza, hogy erek falán található lerakódások miatt az erek összeszűkülnek.
Adagolás:naponta 3×1
(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

(Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt)
Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Teufelskralle Ratiopharm Filmtabletta 100 db (értisztító)”

0
X