Niacin (500 mg) 100db

Shop

Niacin (500 mg) 100db

4,900 Ft

A niacin más néven B3- vitamin a sejtlégzés folyamataiban vesz részt. Sokan nem ismerik pedig nagyon fontos szerepe van egyes hormonok (tesztoszteron, ösztrogén, inzulin) szintézisében. A B-vitamin csökkenti a koleszterinszintet, így segíthet a magas koleszterinszinttel összefüggő megbetegedések megelőzésében.

4,900 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategória:

Ha a szervezetnek az élelmiszerekből nem jut kellő mennyiség akkor hozzányúl a triptofán készletekhez ami nyugtatásra, alvásra, lelki egyensúlyunkra hat , ezért érdemes pótolni inkább kívülről.Olyan egyszerű felépítése van , hogy ibolyántúli sugárzás,hő, savak sőt a lúg sem tud ártani neki.Niacin hiányában csökken a fehérvérsejtek száma szervezetben, valamint csökkenhet a vas és a B12-vitamin felszívódása.

Hiánya emellett okozhat émelygést, ínygyulladást, étvágytalanságot, fejfájást, alvászavart, és depressziót. Adagolása: Napi 1 kapszula (Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt)

Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással.

Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Niacin (500 mg) 100db”

0
X