Neurexan Tabletta 100db

Shop

Neurexan Tabletta 100db

11,800 Ft

Neurexan tabletta
Neurexan Tabletta: ingerültség, idegesség, álmatlanság, félelem és stressz. A Neurexan ilyen esetekben nyújthat hatékony segítséget rászokás, mellékhatások nélkül, mert hatóanyagai gyógynövény kivonatokból állnak!

 

Neurexan-Tabletta-250db-

11,800 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare

Idegesség, idegeskedés a stressz köznyelvben elterjedt megfelelője, semmi különbség nincs közöttük. Amennyiben a stresszhelyzetet – idegeskedés – testi reakció – ütés, vagy menekülés – követi, akkor egyáltalán nem, vagy csak alig károsodik a szervezet. Ha viszont az élettani válasznak nem jut szabad tér, akkor a testet halmozott negatív hatás éri. Például megbillen a vegetatív idegrendszer egyensúlya, fejfájás, fekély, magas vérnyomás, szívelégtelenség alakulhat ki. Gyengülhet az immunrendszer védekező-képessége, ezért kap könnyebben fertőző betegséget az ember. A rák kialakulásának szintén megnő a valószínűsége. Az idegeskedés a stressz “csak” előkészíti a talajt a betegség számára, de nem oka annak.

Tudni kell viszont, hogy nincs stresszmentes élet. A stressz hiánya ugyanis maga a halál. Kérdés viszont, hogy az egyén hogyan birkózik meg az adott problémával. Bebizonyosodott ugyanis, hogy akkor alakul ki betegség, ha az egyén küzdési technikája hibás, túlzott, vagy a megoldandó problémának nem felel meg. Tény, hogy ma egyre több ember képtelen megbirkózni a mindennapi gondokkal, melyek következménye a teljesítménycsökkenés, indítékszegénység, ingerültség, idegesség, elalvási és átalvási zavarok, félelem és örömtelenség. A Neurexan tabletta ilyen esetekben nyújthat hathatós segítséget rászokás, mellékhatások nélkül, mert hatóanyagai gyógynövény kivonatokból állnak!! Ha ideges vagy nyugtalan ne használjon szintetikus nyugtatót, használjon neurexan természetes nyugtatót, mely hatékonyan fejti ki hatását.

Adagolás:2-3 db/nap

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Neurexan tabletta 100 db-os kiszerelésben. Használjon Neurexant!

(Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt) Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Neurexan Tabletta 100db”

0
X