Multi enzim 60db

Shop

Multi enzim 60db

4,490 Ft

Az enzimeket joggal nevezhetjük bio katalizátoroknak, melyek gyorsítják a szervezetben lefutó kémiai folyamatokat. Nem csoda tehát, hogy a kutatók, már évtizedek óta állítják, hogy testünk enzimhiányos állapota felelős az öregedés, és a betegségek idő előtti kialakulásáért.

Multi enzim 60 db

4,490 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategóriák: ,

 

Az enzim-készlet minden ember esetében örökléstanilag meghatározott, ebből következően egyes enzimek hiánya, és a szövődményként fellépő tünetek akár örökletesek is lehetnek. Ma már, azonban ezek a komponensek hiánytalanul pótolhatók, ezzel megannyi probléma forrását megszüntetve. Az enzimek egyrészt főszerepet vállalnak a zsírok, fehérjék, szénhidrátok lebontásában, azaz az emésztésben, másrészt bekapcsolódnak építő folyamatokba, és az immunrendszer optimális működésébe. Utóbbi jelenlét több részből is áll.

A bőrön keresztül az enzimek igyekeznek a betolakodó sejtekkel szemben védekezni, és azok toxinjainak hatásait semlegesíteni. Az elhalt sejtek elszállításában, és az újak felépítésében is elsőrangú segítséget nyújtanak. A Multi enzim tartalma: betain-hidroklorid (100 mg), pankreatin (25 mg), amiláz (100 mg), proteáz(15 mg), bromelain (50 mg), papain (15 mg), pepszin (10 mg), lipáz, valamint celluláz. A fent felsorolt enzimek segítik az emésztést: serkentve az anyagok felbontását, és a naponta bevitt táplálék tökéletes felszívódását. A Multi enzim rendszeres fogyasztásával a nem enzimhiányos állapotból fakadó kellemetlenségek is mérsékelhetők, mint a böfögés, túlzott bélgáz termelés, székrekedés. Étkezésenként két tabletta fogyasztása javasolható. A bélflóra egészségének megőrzésével az immunrendszer ideális működése is biztosítható, a jó közérzetről nem is beszélve.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Multi enzim 60db”

0
X