Kijimea Reizdarm Pro 28 kapsz.

Shop

Kijimea Reizdarm Pro 28 kapsz.

18,500 Ft

A Kijimea® Irritable Bowel PRO egy orvosi eszköz az irritábilis bél szindróma kezelésére, melynek jellemző tünetei a hasmenés, hasi fájdalom és puffadás.Szakértők azt feltételezik, hogy az irritált bél leggyakoribb oka a sérült bélgát. Ilyenkor a szennyező anyagok, kórokozók könnyen áthatolhatnak a bélfalon és ott gyulladást okozhatnak. Tipikus tünetek, például hasmenés, hasi fájdalom és puffadás lehet az eredmény. Kijimea® Irritable Bowel PRO gyógytermék a visszatérő bélproblémák kezelésére eddig leggyakrabban használt készítmény továbbfejlesztése (forrás: Insight Health MAT 2019.06.).

Kijimea-Reizdarm-Pro

18,500 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategória:

Zseniális hatáselvvel bír: egyedülálló, hővel inaktivált bifidobaktérium B. bifidum HI-MIMBb75 törzset tartalmazz, ez gyorsan és célirányosan megtalálja a bélfal sérült területeit, és vakolatszerűen megtapad ott. Hatékonyan csillapodik a hasmenés, hasi fájdalom és puffadás jellegzetes tünetei.Vegyen be két Kijimea® Irritable Bowel PRO kapszulát naponta egyszer étkezés közben, elegendő folyadékkal (például egy pohár vízzel). Az optimális eredmény elérése érdekében a Kijimea® Irritable Bowel PRO kapszulát legalább négy hétig, lehetőleg tizenkét hétig kell szedni.

Nincsenek olyan eredmények, amelyek a Kijimea® Irritable Bowel PRO kapszula gyermekek és serdülők számára történő szedése ellen szólnának.A Kijimea® Irritable Bowel PRO nem tartalmaz tartósítószert, édesítőszert, ízesítőt, laktózt, glutént vagy zselatint, és cukorbetegek számára is ideális. (Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt) Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Startvitaminba szeretném  SYMBIO INTEST® 30x10g tasak (03647989) 18800ft. https://www.medikamente-per-klick.de/symbio-intest-pulver-30st-03647989 A mai kor embere drámaian kevés rostot visz be szervezetébe , ezzel kitéve emésztőrendszerét gyulladásos folyamatoknak rosszabb esetben a ráknak. Ahhoz , hogy minimumra csökkentsük a kockázatot krónikus betegségekkel szemben 30 g rostot kéne táplálékkal együtt bevinnünk a testünkbe de sajnos ez alig éri el a 20 g-t. A SymbioIntest étrend-kiegészítő rost egy olyan új generációs termék amely a beleket kitölti , gyorsan áthaladva nem engedi a szennyező anyagokat felszívódni a bélfalakon keresztül hanem a lehető leggyorsabban méregtelenítve a szervezetet eltávolítja belőle miközben stimulálja a bélmozgást.

Hatóanyagok: rostot tartalmazó rezisztens keményítő, cukorral, édesítőszerrel és biotinnal a normál bélnyálkahártya fenntartásához. Fogyasztási ajánlás: Egy tasak (10 g) SymbioIntest tartalmát keverje el egy pohár szénsavmentes vízben, és igya meg a főétkezéskor. (Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt) Fontos figyelmeztetés:

A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Kijimea Reizdarm Pro 28 kapsz.”

0
X