Fagyöngy kivonat 50ml.

Shop

Fagyöngy kivonat 50ml.

3,900 Ft

Az egyik legrégebben ismert gyógynövény a fagyöngy.A görög mitológia szerint Hermész az alvilág bezárt kapuját egy fagyöngy ágával nyitotta meg. Hatóanyagai : viszkotoxin, lektinek,(amelyeknek rák elleni aktivitásuk van), kolin , acetilkolin , hisztamin , oleánsav , szaponi, flavonoidok, triterpének és viaszos alkoholok. Szívnyugtató,rák elleni szer és immunstimuláns , érelmeszesedés elleni szer, vérnyomáscsökkentő.Sebastian Kneipp, világhírű bajor természetgyógyász vérzéscsillapítóként, görcsoldóként is hatásosnak tartotta.

dagafagyongy

3,900 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare

A fagyöngy kivonat jó mindenkinek, akinél fennáll az érelmeszesedés veszélye, mert nem engedi elmeszesedni az ereket miközben javítja az érfalak rugalmasságát ,csillapítja a fejfájást. Kivonata csökkenti a daganatok növekedését, így egyre több fagyöngy alapú gyógyszer (Iscador) , injekció készül a daganatok és rákos betegségek kezelésére.

Hatása elsősorban az immunrendszer erősítésén alapszik majd nekrotizálja (szövetelhalás az élő szervezetben) a ráksejteket. Sajnos a hagyományos orvoslásnak és a természetgyógyászatnak ezen a téren is össze kéne dolgoznia. Adagolás: Felnőtteknek 3X30 csepp naponta. (rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül) Fontos figyelmeztetés: a www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással.

Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik atápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Fagyöngy kivonat 50ml.”

0
X