D3 vitamin 100db (10.000IU)

Shop

D3 vitamin 100db (10.000IU)

4,300 Ft

A D-vitamin a csontok és a fogak egészsége mellett a normális izomműködés, az erős immunrendszer és számos más szervünk egészséges működése szempontjából is elengedhetetlen vitaminforrás a szervezetünk számára.
A D3-vitamin a zsíroldékony D-vitaminok közé tartozik, az aktív D-vitamin egyik előanyaga.

D3 vitamin 100db

4,300 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategóriák: ,

Bőrünkben nagy mennyiségben található egy bizonyos 7-dehidro-cholesterol nevű anyag, mely a napfény UV B sugarainak hatására kémiai átalakuláson megy keresztül, és kialakul a D3-vitamin. Ez azután a bőrből a keringés segítségével eljut a májba, majd a vesébe, ahol a molekulákon további átalakulások történnek, míg végül kialakul az aktív, biológiailag hatékony D-vitamin, kémiai nevén az 1,25-dihidro-cholekalciferol.

Életkorunk előrehaladtával csökken a bőrben szintetizálódó D3-vitamin mennyisége, sőt, a vese átalakító kapacitása is mérséklődik – nem meglepő tehát, hogy időskorra gyakran alakul ki D-vitamin-hiányos állapot.
Amerikai klinikai adatok szerint az emberek 90%-a D3-vitamin-hiányos, ami sokféle betegség előidézője. Ezért az orvosok étrend-kiegészítőként minimum napi 1000NE illetve 2000NE (Nemzetközi Egység) D3-vitamint ajánlanak fogyasztani a fiatalabb és az idősödő korosztálynak.
A D-vitamin mesterséges pótlása, de nemcsak az őszi-téli, hanem a tavaszi-nyári hónapokban is nagyon indokolt.

Az autoimmun betegségek közül az alacsony D-vitamin-szint növeli a reumás ízületi gyulladások, az inzulinfüggő cukorbetegség és a sclerosis multiplex kialakulásának esélyét.

A kutatások szerint a D-vitamin hiánya hozzájárul a szívelégtelenség kialakulásához, súlyosbodásához, megnöveli a magas vérnyomás és az érelmeszesedés kockázatát.

Vesebetegségek esetén a D-vitamin-hiány kockázata fokozott, ezért a megfelelő D-vitamin-pótlás kiemelt jelentőségű.

Emlőrák és vastagbéldaganatok kialakulása és lefolyása szempontjából a D-vitamin-hiány bizonyítottan rizikótényező.

A D-vitamin-hiány nagy valószínűséggel kedvezőtlenül befolyásolja a teherbe esést.
Kiknek nem ajánlott a készítmény szedése?
Veseelégtelenségben, vesekövességben, mellékpajzsmirigy túlműködésben szenvedők a készítményt ne szedjék! A készítmény nem alkalmazható szója allergia esetén.

Adagolás:
Naponta 1-2 kapszula szedése

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

(Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt) Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “D3 vitamin 100db (10.000IU)”

0
X