Morwa Vita 90db.kapszula

Shop

Morwa Vita 90db.kapszula

4,900 Ft

A MORWAVITA egy fehér eperlevél kivonatot , fahéj és króm alapú természetes táplálékkiegészítő, amely szabályozza a vér glükózszintjét. Ezenkívül támogatja a zsír anyagcseréjét.A készítmény szájon át alkalmazható. Fehér eperfa levélkivonatot tartalmaz, amely korlátozza a glükóz felszívódását étkezés után.

Ennek köszönhetően szabályozza a vércukorszintet. Csökkenti a poliszacharidok bomlási sebességét és stimulálja az inzulin szekrécióját. A Chrome támogatja a szénhidrátok, lipidek és fehérjék anyagcseréjét.

Morwa Vita 90db.kapszula

4,900 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategória:

Alkalmazása emelkedett vércukorszint esetén. Különösen ajánlott a cukorbetegek számára. Hatóanyagai kapszulánként: -fehér eperfa levél kivonat (Morus alba) 200 mg, -fahéjkivonat (Cinnamomum cassia) 40 mg -króm (króm-klorid) 20 μg. Adagolás: étkezés előtt orálisan, 1 kapszula x 2/24 órás adagban alkalmazandó. (Rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Morwa Vita 90db.kapszula”

0
X