OPC nativ 192 mg (60 Kapszula)

Shop

OPC nativ 192 mg (60 Kapszula)

9,300 Ft

Dr. Masquelier francia kutató mutatta meg a világnak és bizonyitotta kutatásaival ,hogy ez az anyag kivételes egészségügyi potenciállal rendelkezik. Az OPC oligomer proanthocyanidint tartalmaz.Az oligomer proanthocyanidin a fitokemikák csoportjába tartozik. A fitokemikáliák a növényekben található bioaktív vegyületek, amelyek az adott élelmiszerekben speciális védőhatást fejtenek ki (természetesen az élelmiszer egyéb komponenseivel való kölcsönhatásban).

OPC nativ 192 mg (60 Kapszula)

9,300 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategória:

A legismertebb fitokemikáliák a flavonoidok, a glükozinolátok és a fitoösztrogének. A magas minőségű OPC-t franciaországi hitelesített szőlőmagból(Vitis vinifera L.) vonják ki , majd gondos extrahálás után 40 százalék natív oligomer proantocyanidin marad a színtiszta OPC-ben.Sok gyártó szőlőmag lisztel tölti meg a kapszulákat .

Ezt gyakran 300mg OPC-nak nevezik, de valójában csak 300mg szőlőmag-liszt van benne. Gyakran 95% OPC-nek is nevezik de az valójában 95% -os polifenol kivonat ami jó ha 1% oligomer proantocyanidint tartalmaz. A natív oligomer proantacydin a leghatásosabb szabadgyök-söprögető , képes áthaladni a véragy-gáton és segít megvédeni az agyat és az idegrendszert a károsodástól.A következő rákos betegségeknél lehet hasznos: tüdőrák, vastagbélrák, mellrák, szájrák, garatrák, bőrrák, gyomorrák.Az OPC hozzájárul a sejtekben található DNS károsodásának megelőzéséhez,gyulladásmegelőző hatása van .Allergia ,ízületi gyulladás, visszértágulatok, aranyér ellen nagyon hatásos. Adagolás: napi 2X1 kapszula (rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “OPC nativ 192 mg (60 Kapszula)”

0
X