B-2 Vitamin (Riboflavin) 100 mg ,100db

Shop

B-2 Vitamin (Riboflavin) 100 mg ,100db

3,900 Ft

A B2-vitamin (riboflavin) vízben oldódó vitamin szerepe rendkívül sokrétű, főleg az anyagcsere szempontjából jelentős, így részt vesz az aminosavak, és a zsírsavak lebontásában, a szöveti légzésben, valamint a méregtelenítésben. Könnyen felszívódik

b-2

3,900 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategóriák: ,

A többi B-vitaminhoz hasonlóan a szervezetben nem tárolódik és rendszeresen pótolni kell vagy táplálékkal vagy vitaminkészítményekkel.Hiánya a terhes vagy szoptató nőknél, a hosszabb ideig diétázóknál, illetve fogókúrázóknál, az idősebbeknél, a rendkívül stresszes életet élőknél, vagy a cukorbetegeknél fordul elő leggyakrabban, de a kemoterápiás kezelés is kiválthatja, mivel az ilyenkor használt eljárások csökkentik a B2-vitamin felszívódását.Hiányát még szédülés, száj- és szemszárazság, piros nyelv, fényérzékenység, alvászavar, sőt depresszió is követheti. Kevesen tudják, hogy nagyon nagy szerepe van a rák megelőzésében. A B2 vitamint már 1879-ben felfedezték de csak a harmincas években jöttek rá jelentőségére.Védelmezi az antioxidánsokat. Az antioxidáns olyan anyag, amely gátolja a szabad-gyökök működését amely a rák kialakulásáért felelős.

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

(Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt) Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “B-2 Vitamin (Riboflavin) 100 mg ,100db”

0
X