Artemisiae annuae tea 250g

Shop

Artemisiae annuae tea 250g

13,800 Ft

Az artemisinin (kínai neve: qinghaosu) egy ősi kínai gyógynövényből, az egynyári ürömből (Artemisia annua) kivont hatóanyag.A gyakorlatban már bevált maláriaellenes anyag és az újabb kutatások szerint egyúttal sokféle daganat elleni hatásos szerként is nagy jövő előtt áll. Washingtoni Egyetem kutatói az egynyári üröm hatását vizsgálták emberi sejttenyészetekben és patkányok szervezetében.

Artemisiae-annuae-tea-250g (1)

13,800 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare

Azt tapasztalták, hogy a növényből kivont anyag irt bizonyos daganatos sejteket, miközben az épeket megkíméli.Az artemisininről mára a tudósok bebizonyították, hogy ez a csodálatos növény éppen olyan hatásos a rák elleni küzdelemben is.Kutatások szerint az artemisinin kapszulát, artemisinin kivonatot, artesunatet felváltva célszerű alkalmazni. A tea (származása Kína) fogyasztása pedig szinergikusan erősíti ezen termékek hatását miközben önmaga is pusztít a rákos sejtekből.

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

(Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt) Fontos figyelmeztetés: A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással.

Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Artemisiae annuae tea 250g”

0
X