Amol gyógyesszencia 250ml.

Shop

Amol gyógyesszencia 250ml.

5,590 Ft

Az “Amol” gyógyszer egyedülálló antiszeptikus. Csak természetes összetevőkből áll. Baktériumölő tulajdonságú növényi kivonatok keverékéből készül.Az “Amol” gyógynövényekből származó illóolajok keveréke.

Oldat (tinktúra) formájában, valamint nyelv alatti használatra szánt kör alakú pasztilla formájában is készül Következő gyógynövények illóolajait tartalmazza:citrombalzsam,menta, fahéj,szegfűszeg,levendula, citrom.

 

amol. (1)

5,590 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategória:

A gyógyszer terápiás hatása egyedülálló összetevőinek köszönhető. A gyógyszert alkotó illóolajok mindegyike gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik.A citromfűolaj csökkenti a fájdalmat és segít a szervezetnek alkalmazkodni az új körülményekhez.

A citromolaj segít a szervezetnek a fertőzések leküzdésében, és természetes fertőtlenítőként működik. A menta éter irritálja a bőrt, érzéstelenít és fertőtlenít. A fahéj kivonat görcsoldó és vírusellenes szerként működik. A levendulaolaj eltávolítja a gyulladást és inaktiválja a baktériumokat. Az aszkorbinsav általános erősítő hatással van a szervezetre. A gyógyszer gyorsan felszívódik a bőr vagy a torok nyálkahártyájában, nem halmozódik fel a szervezetben. A gyógyszer terápiás hatással rendelkezik a betegségek meglehetősen széles körében.

Először is segít a baktériumok és vírusok okozta gyulladások ellen. Következő betegségek esetén javasolt még szedése: -felső légúti betegségek köhögéssel és torokfájással együtt -reuma; -izom- és ízületi fájdalom; -fájdalom az ágyéki gerincben; -arc ideg neuralgia; -fájdalom a gerincben; -fejfájás; -álmatlanság; -általános gyengeség A gyógyszer adaptogénként alkalmazható hirtelen életmód- és éghajlatváltozás, valamint túlterheltség esetén.Ez a gyógyszer más gyógyszerekkel együtt is bevehető. Az “Amol” nem lép kölcsönhatásba semmilyen gyógyszerrel. Az oldatból naponta háromszor 15 cseppet kell bevenni. A drogot fél pohár sima vízbe vagy egy darab cukorba csepegtetheti.

Az “Amol” használati utasítás lehetővé teszi az illóolajok keverékének használatát külső szerként. Ehhez a gyógyszert vízzel hígítjuk 1: 3 arányban. Megfázás esetén “Amol” inhaláció végezhető. Ehhez hígítson fel 5 ml tinktúrát 1 csésze forró vízben. (

Raktárkészletet nem tartunk a termékeket kifejezetten rendelésre szerezzük be 24-72 óra alatt)

Fontos figyelmeztetés:

A www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.A kezelések előtt , között és befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Amol gyógyesszencia 250ml.”

0
X