L-Tirozin 500mg 30db.tabletta

Shop

L-Tirozin 500mg 30db.tabletta

4,900 Ft

A tirozin „biokémiailag” nem minősül „esszenciális” aminosavnak felnőttkorban (fenilalaninhiány esetén azzá válhat), de továbbra is kulcsfontosságú az emberi szervezet számára; amellett, hogy élelmiszerből származik, a tirozin valóban szintetizálható fenilalaninból egy hidroxilcsoport (OH) egyszerű hozzáadásával az aromás gyűrűhöz.

Tirozin ltirosina

4,900 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategória:

A tirozin a kiindulási aminosav az alapvető neurotranszmitterek, például a dopamin, az adrenalin és a noradrenalin szintézisében.

Ez utóbbi két anyag nagyon fontos szervezetünk intenzív és hirtelen pszichofizikai stresszekhez való alkalmazkodásának folyamatában, támogatja hangulatunkat, javítja a depressziós állapotokat és a szorongást. Így az adrenalin, noradrenalin és dopamin neurotranszmitterek szintjének növelésével a tirozin képes befolyásolni a szervezeten belüli folyamatok és funkciók széles körét, különösen azokat, amelyek az éberséggel, a figyelem és a hangulattal kapcsolatos funkciókban vesznek részt.

Adagolás: Napi 1 kapszula (rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül) Fontos figyelmeztetés: a www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “L-Tirozin 500mg 30db.tabletta”

0
X