Alfalfa kivonat 1500mg.,180db

Shop

Alfalfa kivonat 1500mg.,180db

8,200 Ft

(Rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül) Fontos figyelmeztetés: a www.startvitamin.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

 

alfafa

8,200 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategória:

Lucerna (Alfalfa)egy eredetileg Iránban honos növény, melyet az arabok fedeztek fel először.A lucerna gazdag klorofillban, ember és állat számára tartalmazza mindazt az anyagot, ami jó egészségünket biztosítja. Magas klorofill-tartalma fontos szerepet kap a vérképzésben, az idegrendszer karbantartásában és a stressztűrés fokozásában.

Rendszeres fogyasztása erősíti a csontozatot és a fogazatot. Különleges összetevője a kötőszövetek rugalmasságát biztosító L-borostyánkősav, amelyet szervezetünk csak egy bizonyos életkorig képes saját maga előállítani.Ma már tudományos kutatások is igazolják, hogy a lucerna föld feletti része, a levelei bôségesen tartalmaznak béta-karotint, B-, C-, D-, E- és K-vitamint, valamint ásványi sókat, káliumot, vasat, kalciumot és foszfort.

A lucernát Frank Bouer biológus nevezte el „nagy gyógyítónak”, mivel kutatásai szerint e növény mind a nyolc esszenciális aminosavat tartalmazza. Lucernában található vitaminok A / Vitamer (retinol, retinal, alpha-karotin, beta-karotin, gamma-karotin, beta-kriptoxantin) bőr, szem, haj egészségéért felelős B1 / Tiamin a szívizom és idegsejtek megfelelő működéséhez szükséges B2 / Riboflavin az egészséges bőr, haj, köröm, pajzsmirigy szabályozásában elengedhetetlen B3 / Niacin természetes koleszterinszint szabályozó B5 / Pantoténsav mellékvese, immun- és idegrendszer támogatója B6 / Piridoxin idegrendszer karbantartója, hiánya esetén fokozott faggyúmirigy-működés, idegesség,álmatlanság, izomgyengeség, hajhullás, végtaggörcs alakulhat ki. B9 / Folsav gyomor- bélrendszer támogatója, várandóság idején velőcső záródás folyamatában játszik fontos szerepet. B12 / Kobalamin az idegrendszer, vérképzés, egészséges sejtanyagcsere folyamatok védelmezője.

C / Aszkorbinsav az immunrendszerünk működését segíti. D / Kalciferol a csotrendszert, izomműködést, immunrendszert támogatja E / Tokoferolok antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatást fejtenek ki. K / Fillokinon a véralvadást befolyásolja. U / Metil-metionin a sejtregeneráció, immunrendszer működéséhez szükséges. Adagolás: Napi 3 tabletta étkezés közben.

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Alfalfa kivonat 1500mg.,180db”

0
X