Effortil tabletták 50db.(01327387)

Shop

Effortil tabletták 50db.(01327387)

8,900 Ft

Fontos figyelmeztetés: a www.vitaminkapu.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

 

effortil-tablettak

8,900 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Compare
Kategória:

Az alacsony vérnyomás is lehet veszélyes? Alacsony vérnyomásról – másnéven hipotónia, vagy hipotenzió – akkor beszélünk, ha a vérnyomásérték átlagosan 100/60 Hgmm alatti. A tartósan alacsony vérnyomás elsősorban fiatalok betegsége. Ezzel ellentétben a helyzetváltoztatás kapcsán fellépő, ún. orthostaticus (függőleges) hypotonia a 65 évnél idősebbek 25%-át érinti. Tünetei Gyengeség Szédülés Koncentrációs nehézség Fáradtság Levertség Hányinger Fejfájás Testi és lelki teljesítőképesség gyengülése

Az Effortil ® gyorsan segít a funkcionális (azaz , nem kimutatható organikus betegség) által okozott keringési problémák és az alacsony vérnyomás kezelésére ha már nem segít az ágynyugalomból való lassú, fokozatos felkelés, kompressziós gyógyharisnya viselése,lábak keresztezése, vagy a leguggolás, stb.

Hacsak az orvos másként nem rendeli, az ajánlott adag: Felnőtteknek és 6 év feletti gyermekeknek: 1-2 tabletta naponta 3-szor. Ez 15-30 mg etilefrin-hidroklorid napi adagjának felel meg. 2 és 6 év közötti gyermekek számára: ½ 1 tabletta naponta háromszor. Ez napi 7,5-15 mg etilefrin-hidrokloridnak felel meg. A készítményt lehetőleg étkezés előtt vegye be egy pohár folyadékkal.A gyógyszert nem szabad késő délután vagy este bevenni, mert serkentő hatása megnehezítheti az elalvást. A készítmény szedésének szükségességét rendszeresen ellenőrizni kell. (rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Vásárlói vélemények
0
0 minősítések
5 Csillag
0%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%
Vélemények

Nincsenek vélemények még.

Írj egy ügyfél felülvizsgálat

Az első felülvizsgálat “Effortil tabletták 50db.(01327387)”

0
X